[archiv] úprava textu ve sloupcích

Forums Fóra Scribus, program pro DTP a sazbu Archiv Scribus.cz [archiv] úprava textu ve sloupcích

• Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Zdravím, chci se zeptat, jakým způsobem mohu upravit text. Mám článek ve 3 sloupcích a jak jde tok textu, vyskytují se tu nepěkná "hluchá místa". Nenašla jsem v editoru na to žádný nástroj. Dík. Jana[hr]Předpokládám, že Předpokládám, že používáte stabilní verzi 1.3.3.x.Pak je možno hluchá místa odstranit manuálním nastavením prokladu.Paleta Vlastností - Text - Manuální nastavení prokládání textu.pozn.: v dalších verzích je nastavení mezer mezi slovy přepracováno.--Petr VanekScribus team[hr]Mám verzi 1.3.3.7, aleMám verzi 1.3.3.7, ale podle popsané cesty se k manuálnímu prokladu textu nedostanu. Je tato verze už přepracovaná? Zdá se mi, že by to mohlo jít "chytrým dělením textu", které jsem zaregistrovala, ale teď se ho nemůžu dopátrat.[hr]Každopádně doporučuju Každopádně doporučuju upgrade na verzi 1.3.3.9.Možná jsem jen špatně vysvětlil cestu k ovládacímu prvku:http://zope.yarpen.cz/tmp/kerning.png--Petr VanekScribus team

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Téma ‚[archiv] úprava textu ve sloupcích’ nepřijímá nové odpovědi.