Nové fórum

Forums Fóra Webové stránky Liberixu Nové fórum

• Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 13 roky a 2 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Zdravím, předně chci poděkovat za založení tohoto fóra a doufám, že se šťastně rozvine. 🙂Rád bych se ale zeptal na pár věcí, které možná trápí nejen mou maličkost. Předně, jediné RSS, které jsem tu našel zjevně obsahuje naprosto všechny příspěvky i reakce na ně. Bylo by možné produkovat jen RSS témat z určitých kategorií? A RSS odpovídajících diskuzí? A vůbec spoustu různých zajímavých RSS pro každou příležitost? 🙂Dále, Firefox na mě občas řval, že daný uživatel (tedy já) neexistuje (přitom jsem byl přihlášený a editoval svůj účet) a občas akce úpravy profilu skončila bílou prázdnou obrazovkou (nicméně změny byly provedeny). Více mě štve Konqueror, který mě odmítá přihlásit. Web mi říká, ať si povolím cookies, které má pro liberix (kupodivu) povolené a dokonce i nastavené (z tohoto webu). Ale časem se to snad spraví. 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Ad RSSka: Zase malá reklama na Ubuntu fórum, ale řeší tvůj problém 🙂 — http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,45100.0.html

Anonymní uživatel
    Neaktivní

RSSka mě taky štvou, VojtoT díky, podívám se na to.VojtoZ, cookies webu liberix.cz jsou jiné, možná to bude ten problém, zkus je smazat všechny. Zkusím se v Konqueroru přihlásit, prohlížení šlo, víc jsem ale nezkoušel.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.