Vydán openMagazin 8/2010

Pojďte se s námi podívat na e-zin, který jsme pro vás připravili. Na více než osmdesáti stranách najdete spoustu recenzí a návodů na software, ale také hry. Pokud hodně brouzdáte po Internetu a stahujete soubory, najdete v magazínu pár tipů na různé downloadery.

Stáhnout openMagazinMáme pro vás novinky ze světa mobilů: Co bude nového v Androidu 3.0, MeeGo nebo webOS 2.0. Zveme vás k přečtení přehledu o grafických textových editorech například Kate, jEdit, Gedit, Bluefish a dalších. Také se dovíte o dvoupanelových správcích souborů, třeba Krusaderu, GNOME Commandru nebo o dalších. Pro ty, kdo často stahují z internetových úložišť, máme také pár tipů, například oblíbený JDownloader, FatRat a další. Nabízíme vám novinky z linuxového grafického prostředí KDE 4.5 a srpnový náhled na linuxovou distribuci Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat, které v říjnu vyšlo.

Věříme, že se chcete odreagovat zahrát si pár her. Máme pro vás recenzi her Cube2: Sauerbraten a DopeWars, ale také návod na zprovoznění hry Mafia v Linuxu. Brouzdáte-li hodně po Internetu, určitě vás budou zajímat novinky ze světa prohlížečů Mozilla. A jak si přehrát YouTube a nemít Flash? To se také dovíte.

openMagazin 8/2010
openMagazin 8/2010

Stahujte, čtěte, kopírujte a šiřte mezi známé, přátele a kolegy v práci. OpenMagazin je zdarma a volně dostupný široké veřejnosti.

Starší čísla openMagazinu